BAŞKAN DEMİRTAŞ, MİNİK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

Ders:Hayat Bilgisi ???? Konu: Yerel Yönetimler ???? Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, Hayat Bilgisi dersindeki yerel yönetimler konusu için kendisini ziyaret eden minik öğrencilerin sorularını yanıtladı. Vesile Dikmen İlkokulu 3. sınıfı öğrencileri, Hayat Bilgisi dersi kapsamında, yerel yönetimlerin çalışmaları hakkında bilgi almak üzere Gülüç Belediyesi’ni ziyaret etti. Minik misafirlerini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Demirtaş, burada öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Öğrencilerden gelen çok sayıda soruyu tek tek yanıtlayarak Gülüç Belediyesi ve belediyenin görevleri hakkında öğrencileri bilgilendiren Demirtaş, “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı ağırlamaktan son derece mutlu oldum. Sizlerin gelecekte daha güzel bir belde de, mutlu bir şekilde yaşaması için bizler tüm gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.Demirtaş, ziyaret sonunda birlikte fotoğraf çektirdi.

BAŞKAN DEMİRTAŞ, MİNİK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI