BAŞKAN DEMİRTAŞ"VATANDAŞLARIMIZIN RAHATI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ."

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremde evlerini terk edip farklı şehirlere yerleşen depremzede vatandaşlar Zonguldak'ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç beldesine de geldi. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, eşi Işıl Demirtaş, meclis üyeleri ve Gülüç mahalle muhtarları ile depremzede vatandaşları ziyaret ettiler. Ziyarette vatandaşların ne ihtiyaçları olduklarını görüşmeler yapılarak dinlendi. Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş, vatandaşların rahatı için elimizden gelen herşeyi yapacaklarını söyleyen Demirtaş sözlerine şu şekilde devam etti, " Eşim Işıl hanım, Belde Yönetim kurulu üyemiz Şevket Öztürk, Muhtarımız İhsan Aslan ile birlikte deprem bölgesinden gelerek beldemize yerleşen afetzede vatandaşlarımızla bir araya gelip elimizden geldiğince acılarını paylaşmaya ve yavrularımızın biraz olsun yüzünü güldürmeye çalıştık. İnşallah yaralarımızı birlikte sarıp, tek yürek, tek bilek olarak bu zor günleri hep beraber aşacağız. "dedi.

BAŞKAN DEMİRTAŞ"VATANDAŞLARIMIZIN RAHATI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ."