BELEDİYE BAŞKANI DEMİRTAŞ, KAHVALTI ETKİNLİĞİNDE GÜLÜÇ HALKIYLA BİR ARAYA GELDİ

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, Eşi Işıl Demirtaş, İlçe Başkanı İbrahim Sezer, Belde Başkanı İsmail Yılmaz, S.S. Erbirlik Koop.Başkanı Seçkin Turhan, Meclis üyeleri Mustafa Sarı, Şükrü Arslan, Hasan Polat, Muhtarlar İhsan Aslan,Recep Hasçelik, Çağlar Özcan, Topçalı Mahallesi Muhtarı Hasan Aksoy katılımlarıyla Sosyal Tesislerinde Gülüç halkıyla kahvaltıda bir araya gelerek sohbet etti. Demirtaş, Bizler yerel yöneticiler olarak sizlerin daha refah içerisinde yaşaması ile ilgili bütün gayretimizi gösterip hizmetlerimizi yapmaya çalışıyoruz dedi. Gülüç Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen etkinlikte Gülüç halkı sabah kahvaltısı yaptıktan sonra tesis de doyasıya eğlendiler. Belediye Başkanı Demirtaş halk ile sohbet ederek yakından ilgilendi.

BELEDİYE BAŞKANI DEMİRTAŞ, KAHVALTI ETKİNLİĞİNDE GÜLÜÇ HALKIYLA BİR ARAYA GELDİ