BÖLGENİN EN GÜZEL MİLLET BAHÇESİ GÜLÜÇ'TE YÜKSELİYOR

BAŞKAN DEMİRTAŞ; ‘’BELDENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJELERE İMZA ATIYORUZ” Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, Meclis üyeleri Mustafa Sarı,Şükrü Arslan, Hasan Polat ve Fen İşleri Müdürü Abdullah Yıldırım ile birlikte incelemelerde bulundu. Vatandaşların aileleri ile birlikte hoş vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturmak amacı ile hayata geçirdiği Millet Bahçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. BİRÇOK PROJEMİZ GİBİ MİLLET BAHÇESİ PROJEMİZDE BÖLGEDE ÖRNEK OLACAK Gülüç'e kazandırılan Millet Bahçesi projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Demirtaş diğer projelerde olduğu gibi Millet Bahçesi projesinin de bölgede örnek nitelikte olacağını paylaştı. Başkan Demirtaş, 26 dönüm alanda hayata geçecek olan Millet Bahçesinde çalışmaların hızla ilerlediğinin bilgisini paylaştı. Projenin hayata geçmesi ile birlikte beldenin yeşil alan varlığında ciddi oranda bir artış olacağını ifade etti.

BÖLGENİN EN GÜZEL MİLLET BAHÇESİ GÜLÜÇ'TE YÜKSELİYOR