GÜLÜÇ BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN MUSTAFA DEMİRTAŞ'IN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Dеmоkrаsi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Muhtarlarımız köy ve mahallelerindeki ihtiyaç ve talepleri tespit ederek yapılacak olan kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesi noktasında önemli bir görevi üstlenmektedirler. Daima bir arada olduğumuz, sıkça gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde talep ve beklentilerini dinleyip, çözüm yolları üretmeye gayret gösterdiğimiz muhtarlarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bu vesile ile muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü"nü kutluyor, ebediyete intikal etmiş muhtarlarımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olan muhtarlarımıza da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

GÜLÜÇ BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN MUSTAFA DEMİRTAŞ'IN  19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI