GÜLÜÇ BELEDİYESİ 9’UNCU GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ

Gülüç Belediyesi olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz 9’uncu Sünnet Şölenimizde bu yıl 34 çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz. Sünnet, hem geleneklerimizin hem de dinimizin bir gereği. Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında bu tür etkinliklerde hep bir arada olacağız. Geleneksel olarak düzenlediğimiz sünnet şöleniyle çocukların delikanlılığa ilk adımı attıkları bu unutulmaz günlerinde yanlarında olmak ve sizlerin mutluluğuna ortak olmak bizler için de büyük bir mutluluk kaynağı. Burada çocuklarımızın ilk mürüvvetini, ilk heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Sünnet edilen çocuklarımıza geçmiş olsun diyorum, anne babalarına ve vatana hayırlı evlat olmalarını temenni ediyorum. Allah damatlıklarını da göstersin inşallah..

GÜLÜÇ BELEDİYESİ 9’UNCU GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ