“GÜLÜÇ BELEDİYESİ KANO-KÜREK KULÜBÜMÜZÜN AÇILIŞ TÖRENİ VE TEZCAN KÖSEOĞLU CUMHURİYET KUPASI KÜREK ETKİNLİĞİ “

Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sn.Saadet Oruç hanımefendi, Milletvekilimiz Sn.Saffet Bozkurt, Valimiz Sn.Mustafa Tutulmaz, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Dilek Kaya, Kaymakamımız Sn.Mehmet Yapıcı, Kdz.Ereğli Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel, İlçe Müdürümüz Adem Çelik,İl Başkanımız Mustafa Çağlayan, Kdz. Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Akça, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, İlçe Başkanımız İbrahim Sezer, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Belde Başkanı Şükrü Özcan, S.S.Erbirlik Kooperatifi Başkanı Seçkin Turhan, Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli 1 Nolu Şube Başkanı Altan Kalfa, Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Türkiye Master Kürekçiler Derneği Başkan Yardımcısı Yüksel Taşçı, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Nebioğlu Belediye Başkanı Ali Özdal,Belde Başkanımız İsmail Yılmaz, Muhtarlarımız ve Meclis üyelerimiz ile birlikte Gülüç Belediye Kano Kürek Kulübümüzün açılışını gerçekleştirdik.

Talep edilen bu tesisi yapmak bizlere nasip oldu.

Uluslararası standartlara sahip #Türkiye’de eşi benzeri olmayan doğal bir kürek parkuru kazandırdık.
Milletimizin haklı taleplerini yerine getirmek adına çalışmaya, eser üretmeye devam edeceğiz, bu bizim görevimiz.
Kano Kürek Kulübümüz, Gülüç’ümüzü temsil edecek sporcularımızın yetişmesine vesile olucak.
Gülüç’ü, hak ettiği öneme dönük bir faaliyet sahası haline dönüştürüyoruz. Ve cazibe merkezi olacağından hiç şüphemiz yok.
İnşallah bu tesisimizde beldemizdeki sporun gelişmesine ve bölgemizden başarılı sporcuların çıkmasına büyük katkılar sağlayacaktır.
Bu şekilde Gülüç’ümüzde turizmi canlandıracağız.
Gülüç’ü turizmin göz bebeği yapacağız.
Böylesi bir yeri Gülüç'e ve su sporlarına gönül vermiş komşularımıza kazandırmış olmaktan mutluluk duyuyoruz.
Bu spor sayesinde de beldemizi hem tanıtmış hem de geliştirmiş olacağız.
Gülüç'ümüzü sporun merkezi yapma konusundaki çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Tüm gençlerimizi kano kürek kulübümüzden yararlanmasını tavsiye ediyoruz.