GÜLÜÇ HALKININ HER ÖZEL GÜNÜNE DEĞER VERİYORUZ... “ HERŞEY ÇOCUKLAR İÇİN “

Bugün, geleneksel hale gelen toplu sünnet etkinliği için bir aradayız. Çocuklarımızla birlikte olmaktan, yüzlerindeki gülücüğü, gözlerindeki pırıltıyı görmekten dolayı çok mutluyuz. 9’uncu Geleneksel Sünnet Şöleni eğlencemizin ardından at gezintisi yapan çocuklarımız için güzel bir şölen düzenledik. Her yıl sünnet şölenlerimiz Gülüçlü halkımız sayesinde katılımlarımızda artış oluyor.Sünnet şölenleri sizlerin desteğiyle inşallah önümüzdeki yıllarda da devam edecek.. Milletvekilimiz Sn. Av.Saffet Bozkurt, İlçe Başkanımız Sn.İbrahim Sezer ve AK Parti Kadın Kollarımız, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, MHP Belde Başkanı Şükrü Özcan, Topçalı Mahalle Muhtarı Hasan Aksoy, Gülüç Mahalle Muhtarlarımız Recep Hasçelik, İhsan Aslan, Çağlar Özcan, ve Meclis üyelerimiz Mustafa Sarı,Şükrü Arslan,Hasan Polat,Fahri Çakır ile birlikte Gülüç Belediyesi Sosyal Tesis’imizde düzenlenen 9’uncu Geleneksel Sünnet Şöleni etkinliğimize katılan herkese çok teşekkür ederim.

GÜLÜÇ HALKININ HER ÖZEL GÜNÜNE DEĞER VERİYORUZ...  “ HERŞEY ÇOCUKLAR İÇİN “