İLKÖĞRETİM HAFTASI BELDEMİZDE ÇOŞKU İLE KUTLANDI

Belediye Başkanımızın Eşi Işıl hanım,Meclis Üyelerimiz Mustafa Sarı, Şükrü Arslan, Gülüç Karakol Amiri Hilmi Üstüntürk ve Muhtarlarımız ile birlikte Gülüç Emin Ayhan Ortaokul’u 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeniyle düzenlenen İlköğretim Haftası programına katılım sağladı. 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk okul zilini çaldık. Gülüç Belediyesi olarak eğitime olan desteklerimiz aralıksız sürecek. Eğitim için koyulan her tuğlanın değerinin tartışılmaz olduğunu bir kez daha hatırlatarak bu anlayışı çalışmalarımıza rehber yapmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının 2023-2024 eğitim öğretim yılını kutluyor ,beldemize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyoruz.

İLKÖĞRETİM HAFTASI BELDEMİZDE ÇOŞKU İLE KUTLANDI