MİLLET BAHÇESİ'NDE ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Gökhan Mustafa Demirtaş’ın en büyük vaadi olan Millet Bahçesi yapım çalışmaları tam gaz devam ediyor. Yapım çalışmaları sürdürülen Millet Bahçesi, 26 dönüm arsa alanı üzerine kurulacak. Tamamlandığında beldemizin çehresini değiştirmekle kalmayıp, bölgemize de önemli bir değer katacak olan Millet Bahçesi’nin kısa bir sürede tamamlanarak, hizmete girmesi hedefleniyor. Projenin beldemiz için önemini vurgulayan Belediye Başkanımız Demirtaş; "Çalışmaların titizlikle sürdüğü Millet Bahçesi, beldemizin yeni gözde mekanı olacak.Bahçesinde cafeteryamız,mescidimiz,otoparkımız,spor sahalarımız,çocuk oyun alanları, piknik alanları ,gezi alanlarımız en önemlisi kır düğün alanları olucak. 7’den 70’e tüm kesimlere hitap edecek Millet Bahçemizi en kısa sürede hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız." ifadelerini kullandı.

MİLLET BAHÇESİ'NDE ÇALIŞMALAR  HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR