24 derslik Okul

Zonguldak’ın ilçesi Ereğli bağlı Gülüç beldesinde, bir yıl önce yapımına başlanılan 24 derslik ortaokul hizmete girdi.

24 derslik Okul

Hacı Emin Ayhan Ortaokulu’nun 2022-2023 eğitim öğretim dönemi için öğrenci kabulüne başladığı açıklandı. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, haberi sosyal hesabında yaptığı açıklamada ile duyurdu. Projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini vurgulayan Demirtaş şunları kaydetti;

Gülüç Belediyesi olarak eğitim çağındaki çocuklarımızın hem eğitimlerine hem de sosyal yaşamlarına rahat bir şekilde devam etmeleri amacıyla beldemize yeni eğitim yuvaları kazandırıyor. Okullarımızdaki pek çok ihtiyaca da cevap veriyoruz. Okul projemiz gençlerimize yaşanabilir bir gelecek bırakılmasına do¨nu¨k atılan en önemli adımlardan bir tanesidir. Bugüne kadar birçok önemli projeyi hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz.